Klar til Copenhagen Jazz Festival 2013

Når I nu sådan skal ud og jazze løs til Copenhagen Jazz Festival 2013, så er det vigtigt at have gjort sit forarbejde ordentligt.

Hvor skal krudtet lægges i år? Mange udendørs gratis koncerter? Få nøje udvalgte? Eller en god blanding og lidt til og meget mere?

Der skal overvejes og der skal planlægges.

Selv har jeg taget de første spæde skridt på internettet, da det fysiske program ikke er kommet endnu. Og jeg skulle da mene, at der nok er en koncert eller to at nyde i gode venners selskab igen i år. Jeg må dog sige, at det ser noget sløjt ud med de gratis udendørs koncerter, der er nærmest ikke-eksisterende.

Jeg håber, det skyldes, at de sidste brikker ikke er på plads endnu, for hvem mindes ikke at have pendlet rundt mellem Kongens Have, Gråbrødre Torv, Frue Plads, Vandkunsten, Pumpehuset, Nytorv, Øksnehallen osv. for at få det hele med…

Tilbage på sporet.

Der er efterhånden en hel del koncerter at finde på Copenhagen Jazz Festivals hjemmeside. De giver også mulighed for at favorisere koncerter man synes kunne være spændende, som bliver samlet til ens eget program, lige til at printe ud. Derudover kan man læse nyheder, når de opdatere, hvilket ikke er så ofte, og købe t-shirts og plakater fra i år og de tidligere års festivaler.

De har også en App, Jazz.dk, desværre kun til iPhone, iPod touch og iPad. Her kan du, ligesom på hjemmesiden, læse nyheder, se programmet og lave dit eget, samt se billeder fra tidligere års udgaver af festivalen.

Mægtig smart, very new millenium!

Og du tænker kanske, at det lyder som om det burde kunne erstatte det fysiske program, men det synes jeg nu ikke, for papirudgaven har nu engang den rigtige festival-stemning for mig, med dertilhørende understregninger, krydser, måske’ere og slet ikke.

Ikke så festival-specifik, men helt klart relevant, findes der også App’en LiveJazz, desværre også kun til iPhone, Ipod touch og iPad. Her kan man finde jazz- og blues-koncerter i sit lokalområde, og det er muligt selv at indstille radiusen af kilometer, man er villig til at køre, for at få sit jazz-fix, samt lave sit eget program, læse om jazz-festivaler, spillesteder og læse nyheder.

Jeg håber I, ligesom mig, glæder jer til festivalen, og med Copenhagen Jazz Festival-posernes komme i den lokale Irma, så er spændingen ikke blevet mindre her på adressen.

Lad jazz-buzzen begynde!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Jazz Festival og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Klar til Copenhagen Jazz Festival 2013

  1. Jeg har lige set på Copenhagen Jazz Festivals hjemmeside, at App’en også virker til Android. Så fik vi den afklaret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s